Er is altijd wel een tof of spannend project waar je van denkt: als ik daar nu eens het geld voor had, dan zou ik er meteen iets moois van kunnen maken.

Voor dat soort projecten hebben we bij Q de Plezante Premies bedacht.

  • Die CD die je met je eigen rockband al jaren wil opnemen, maar waar je niet genoeg budget voor hebt, terwijl je gewoon weet dat je de nieuwe Coldplay bent.

  • Die Foodtruck die je wilt huren om alle inwoners van je straat te trakteren op jouw super-de-luxe hotdogs, die cooler en wellicht nog lekkerder zijn dan die van Jeroen Meus.

  • Dat BMX-parcours op dat braakliggend stuk grond om de hoek. Die oude bus die je wil pimpen om er de rijdende slaapzaal voor de scouts van te maken.

  • Of die 100 zelfgebreide muskietennetten die je van een tof logo wil voorzien en mee wil nemen op je werkstage in Mozambique.

Plezante premies voor plezante projecten

Laat ons weten welk geestig, warm, onnozel, wereldverbeterend of ander lichtjes-van-de-pot-gerukt project jij wil realiseren om de wereld rond je een beetje plezanter te maken, want we hebben in totaal €50.000 uit te delen.

Motiveer heel goed waarom de jury van Q-luisteraars niet anders kan dan jouw project financieel te ondersteunen. En wie weet mag je die grijze blinde muur van je school verfraaien met een gigantisch graffitikunstwerk, of je eerste eigen single opnemen?

De Plezante Premies worden uitgereikt van maandag 25 april tot donderdag 5 mei bij Sam en Heidi. Wacht dus niet te lang om het plezantste project ter wereld in te dienen.

Het specifiek wedstrijdreglement vind je hier.

De uitgereikte Plezante Premies:En wat als je project niet geselecteerd wordt?

Ook wanneer de Q-jury jouw project niét kiest, kan je toch nog kans maken op steun!

Op het crowdfundplatform Hello crowd! van Hello bank! krijg je een tweede kans.

Plezante Jury

De Plezante Jury selecteert de projecten die een Plezante Premie. De juryvoorzitter is Hanne van De Mol.

Wil jij ook graag in de jury zetelen om de plezantste projecten uit te zoeken?

Stel je dan kandidaat via een gratis berichtje met de Q-app of stuur een sms'je naar 6025 met de boodschap: 'Ik wil in de jury'.

We nemen persoonlijk contact met je op als je erbij bent!