Vorige week lazen Sven, Kürt en Wine in de krant dat je volgens Michelin in ons land niet goed vegetarisch kan eten. Kürt en Wine daagden Sven uit om het tegendeel te bewijzen en hij gaat de uitdaging aan!

Op woensdag 13 november openden Ornelis & Rogiers een vegetarisch pop-uprestaurant aan de Q-studio: Veggie in the Mix. En voor de gelegenheid bereidde Sven een vegetarisch vijfgangenmenu. De opbrengst ging naar Meneer Konijn.

Dit was het menu:

Hapjes

SMILEY VAN GRANNY SMITH EN LIMOEN
LOLLY VAN KOMKOMMER EN CHILI
SHOT VAN ACTIMEL EN WASABI

Voorgerecht

3 MAAL WORTEL/YOGHURT
Wortelgelei met oranjebloesem
IJs van wortel met acaciahoning
Rauwe gekleurde wortelslierten
Yoghurt met amandel-extract
Verse tijm

Hoofdgerecht

FAUX GRAS
TOAST
COUSCOUS MET DILLE
GESTOOMDE RODE BIET
PREITJE VAN DE BBQ

BLADERDEEGJE MET UIENCONFITUUR
VERSE VIJG
CROTTIN DE CHAVIGNOL
VERSE KERVEL
BALSAMICO

Dessert

VERSE MANGO
ROOM VAN PINDAKAAS
GEROOSTERDE PINDA’S
CITROENTIJM