Naar aanleiding van het nieuwe album, mocht Sean Coldplay gaan interviewen in Los Angeles. Hij sprak met de vier bandleden Chris, Jon, Will & Guy. Sean vertelde hoe hij met het album 's morgen was opgestaan, zijn tanden aan het poetsen was en er een extra positief gevoel van kreeg. EN hij zong ook voor dé Chris Martin.

Een maand geleden was de hele wereld in rouw om de aanslagen in Parijs. Coldplay moest toen een groot concert spelen in LA. Maar uit respect voor de slachtoffers hielden ze het bij een korte akoestische set. Ze zongen oa Imagine van John Lennon.

Vorige week heeft Coldplay trouwens nog een gratis concert gegeven in Parijs, een intiem en exclusief optredentje in de Salle Wagram speciaal voor de trouwe Coldplayfans.

Voor hun nieuwe album A Head Full Of Dreams kon Coldplay Beyoncé strikken voor hun nummer Hymn For The Weekend. Niet zo gemakkelijk om haar te pakken te krijgen, al was dat voor Chris Martin niet zo moeilijk.

2 opvallende duetten:

Eentje met Ed Sheeran

En eentje met miss Ariana Grande:

Nog een wistjedatje: Voor de videoclip van The Scientist leerde zanger Chris Martin trouwens de tekst achterstevoren. Chris zingt mee met het liedje, zijn lippen bewegen normaal, maar de clip bestaat uit teruggespoelde beelden.