Meer dan 51.547 potentiële flitslocaties hebben de Vlamingen doorgegeven via www.ikflitsmee.be. Maar wanneer vindt die grote flitsmarathon van de politie en het BIVV nu plaats? Op donderdag 17 april!

Daarom roepen wij donderdag uit tot Dag van de Vallende Sterren. Wij geven zoals altijd elk halfuur de snelheidscontroles door op de radio. Als je er zelf eentje hebt opgemerkt, stuur je een sms’je naar 6025 of een tweet naar @Qmusic_BE. Dat doen jij en alle andere luisteraars al 13 jaar. Mogen wij jullie daarvoor bedanken?

VALLENDE STERREN

Het gebruik van de term 'vallende sterren' ontstond bijna per ongeluk. Dat gebeurde eind 2001. Wist je dat de benaming ‘vallende ster’ van een luisteraar komt? Die wilde in onze ochtendshow een snelheidscontrole melden. Hij had het over ‘ge weet wel, zoiets dat flitst’ omdat hij dacht dat hij iets illegaals deed. Ondertussen praten we toch al mooi 13 jaar over vallende sterren.

Win een flitscamera

Wij zijn net als alle andere dagen paraat. Met een update elk halfuur én …een extraatje. Hoor je doorheen de dag een zingende ster letterlijk vallen, maak je kans op een digitale fotocamera mét flits.

De Dag van de Vallende Sterren, donderdag 17/4 op Q-music vanaf 6u.