Zaterdag 20 juni = Festivalzaterdag op Q!

Van 10u tot 16u stomen Jolien en Born je klaar voor de heetste festivalzomer van je leven. Met de beste livetracks, livemuziek in de Q-living en de allerbelangrijkste festivaltips en –tricks. En... ze sturen jou naar de zes vetste festivals van Europa!

Zin om compleet los te gaan op Arras Mainsquare in Frankrijk, Benicassim in Spanje, T In The Park in Schotland, Sudoeste in Portugal, V Festival in Engeland of Sziget in Hongarije? Hou dan elk uur het Ticketfestival in de gaten!

Wil je alvast zin krijgen in de festivals? Bekijk hieronder de aftermovies van vorig jaar.

Jolien en Born zijn benieuwd naar jouw strafste festivalverhaal. Werd je ooit wakker in een tent die niet de jouwe was of mocht je ooit mee op het podium met de mannen van Bastille? Laat het ons hieronder weten!

ARRAS MAINSQUARE

Op zondag 5 juli kan je in Frankrijk naar Arras Mainsquare gaan. Je kan er Pharrell Williams, Lilly Wood & The Prick en Oscar & The Wolf aan het werk zien.


BENICASSIM

Vier dagen overdag luieren op het strand en 's avonds uit de bol gaan op optredens van Stromae, Clean Bandit en Bastille? Dan moet je van 16 tot 19 juli in het Spaanse Benicàssim zijn.


T IN THE PARK

Aan een kasteel in Schotland feesten op de muziek van David Guetta, Charli XCX en Mark Ronson? Dat kan van 10 tot 12 juli op T In The Park.


SUDOESTE

Vijf dagen dansen op de vetste beats van Calvin Harris, Hardwell en Dimitri Vegas & Like Mike? Dan moet je van 5 tot 9 augustus in het Portugese Zambujeira do Mar zijn.


V FESTIVAL

In Hylands Park in Chelmsford, UK, kan je in het weekend van 22-23 augustus los gaan op optredens van Sam Smith, Hozier, Calvin Harris en The Script.


SZIGET

Op het Óbuda-eiland in Budapest kan je van 12 tot 17 augustus naar Sziget. Naast theater, kunst en attracties is er ook veel muziek. Dit jaar treden onder andere Avicii, Martin Garrix en Ellie Goulding op.