Close Qmusic

 b4a5676

Foute Party 2014

De laatste vrijdag van juni staat traditioneel volledig in het teken van foute muziek. Overdag presenteren Sven Ornelis & Kürt Rogiers al jaren de Foute 128, de hitlijst met de foutste nummers ooit, gekozen door jou. Nadien neemt Wim Oosterlinck het de hele avond over vanuit de backstage van de Foute Party.

's Avonds is er dan de Foute Party, ons uit de hand gelopen personeelsfeest waarop 20.000 luisteraars mogen komen meefeesten. Bekijk de filmpjes en de foto's hierboven!

Ook Village People, Vengaboys, Captain Jack, 2 Fabiola, Christoff, Lou Deprijck, Bart Kaëll en Phil Kevin kwamen meefeesten in Gent.

Foute 128

De laatste vrijdag van juni staat bij ons volledig in het teken van foute muziek. Sven, Kürt en Wine presenteren de die dag de Foute 128, de mafste hitlijst met de foutste nummers ooit. Bekijk de lijst via deze link.

Jouw bevindingen

Omdat we de volgende editie van de Foute Party nog leuker willen maken voor iedereen, zijn we benieuwd naar jouw bevindingen. Vul onderstaande vragenlijst in en help ons zo een nog fouter feestje te bouwen.

Express yourself!

 

Station Qmusic Workalicious Qmusic non-stop De Foute Radio Run To You Radio Qmusic Dance Qmusic Favoriete 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize