Dat de Rode Duivels onze Belgische driekleur zullen verdedigen op het EK in Frankrijk, is geen geheim. Heb je nog geen tickets en wil je per se ons land naar de overwinning supporteren? Dan krijg je hier je àllerlaatste kans om tickets te winnen!

De voorbije week gingen Dauwe & Vancoillie elke ochtend op zoek naar 10 finalisten. Zij moesten over een straffe ma beschikken, want die kon hen naar het EK sjotten!

Maar heb jij geen ticket gewonnen dankzij uw ma?

Geen nood: via deze weg maak je nog een laatste keer kans op een ticket! Dat ticket geeft je niet alleen toegang tot één van de wedstrijden van onze nationale trots (tegen Ierland of tegen Zweden), het ticket fixt ook je vervoer heen en terug én je slaapplek (2 nachten) in Frankrijk!

Ga naar het EK danzij uw panenka!

Dankzij mijn watte? Dankzij uw panenka!

Een panenka is een bijzondere strafschop, waarbij de speler een soort schijnbeweging maakt waardoor het lijkt dat hij de penalty hard in het doel zal knallen, maar uiteindelijk slechts een zacht stiftballetje over de keeper geeft. Enkel spelers met lef durven zo'n panenka trappen, want ze nemen er een groot risico mee!

En wat moet ik dan precies met die panenka doen?

Om de felbegeerde EK-tickets te winnen moet je 2 dingen doen:

  1. Stuur via de Q-app een filmpje waarin je zelf zo'n panenka in het doel schiet.
    Dit mag een geïmproviseerd doel zijn!
  2. Stuur samen met je filmpje het antwoord op de schiftingsvraag:

    Hoeveel seconden heeft Dorothee nodig om 3 penalty's te scoren bij Maarten?

Opgelet:

Om te mogen deelnemen, moet je minstens 18 jaar zijn. Als je wint, hou dan rekening met het stadionreglement. Je filmpje met het antwoord op de schiftingsvraag moet ten laatste op vrijdag 27 mei, 9 uur via onze app doorgestuurd zijn.

Veel succes!

Lees het algemeen wedstrijdreglement voor Ga naar het EK dankzij uw Ma.