Tussen 9u en 12u is de radio helemaal van jullie!

Jullie bepalen de muziek, en daar komt niets of niemand tussen. Drie uur lang alleen maar muziek voor op je werk.

Non-stop muziek

En hoe bepaal je die muziek? Door samen te werken met je collega's. Ben jij trots op je stiel? Wil je alle collega's binnen jouw beroep samenbrengen op Qmusic? En wil je tonen dat jullie samen de beste muzieksmaak hebben? Je krijgt een week lang de radio in handen, samen met jouw collega's uit het hele land.

You Make Us Play zetten we elke week een beroep centraal: apothekers, brandweerlui, leerkrachten,… En dat beroep mag dan een hele week tussen 9u en 12u de radio overnemen met leuke verhalen van op de werkvloer, anekdotes over collega's en... jouw favoriete muziek natuurlijk!

Om de week af te sluiten, stel jij samen met al jouw collega's de ultieme playlist van jouw beroep samen. Hoe je dat doet? Twee weken lang kan je op Qmusic.be (hier dus) laten weten wat je favoriete platen zijn. Wij tellen de stemmen en genieten samen met jou op vrijdag tussen 9u en 12u mee van jullie ultieme playlist. En zoals gezegd, daar komt niets of niemand tussen!

En er is meer!

Tijdens You Make Us Play bepaal je niet alleen de muziek, je kan er ook een vette som geld winnen. Het Geluid is helemaal terug van weggeweest en JIJ kan bepalen wat Het Geluid is.

Lees hier alles over Het Geluid, want je kan natuurlijk ook gewoon meespelen en raden wat Het Geluid is.

Veel succes!