Vanaf nu is geen enkel geluid meer veilig: het gepiep van een microgolfoven, het opeenstapelen van dakpannen, het vallen van sleutels, ... Echt alles kan Het Geluid zijn. Jawel, Het Geluid is terug! En deze keer wordt Het Geluid door jou gemaakt. Het tweede geluid is van luisteraar Kelly.

Dit was Het Geluid van Kelly

Deze keer mochten jullie Het Geluid maken. Uit al de inzendingen die we binnenkregen, hebben we het geluid van Kelly gekozen.

Luisteraar Pavel kon Het Geluid raden en wint €12 400

Dit was de oplossing:Hoe speel je mee?

Elke weekdag kan je Het Geluid, om 8u30, 9u30, 10u30 en 11u30 bij Sam & Heidi en You Make Us Play, proberen te raden en zo naar huis gaan met een flinke som geld.

Hoor je Het Geluid op de radio? Bel dan zo snel mogelijk naar het gratis nummer 0800 9 60 25. De 10e beller mag proberen te raden wat Het Geluid is. In de superronde, om 8u30, mogen de 10e, 11e en 12e beller een gokje wagen.

Hoe kan je winnen?

Als jij kan raden wat Het Geluid is, dan win je het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. Bij elk fout antwoord wordt Het Geluid € 100 meer waard. Onderaan deze pagina kom je te weten hoeveel Het Geluid momenteel waard is en wat de foute antwoorden tot hiertoe zijn.

Is Het Geluid € 20.000 waard? Dan wint luisteraar Kelly dat bedrag.

Lees het volledige wedstrijdreglement.

Het eerste geluid werd niet geraden

Na zes weken hadden jullie Het Geluid van Sofie niet geraden. Sofie pakte daardoor zelf de volle buit: maar liefst € 20.000 gaat - ke-tsjing! - in Sofies pocket!


Is jouw geluid € 20.000 waard?

Ken jij een geluid dat werkelijk niemand kan raden? Stuur het in en misschien verdien je er wel €20.000 mee!

Tips voor een goed geluid

Vaak zijn het de meest banale geluiden die het moeilijkst te raden zijn. Een mes dat je op tafel legt, een stekker die je in het stopcontact steekt… Haast onherkenbaar en toch hoor je het dagelijks.

Ah, en een goed geluid is ook niet te lang. Size does matter, dus!

Stuur je geluid in via de Q-app met vermelding van #hetgeluid