1. Een radioantenne.
  2. Een zak cornflakes uit de doos halen.
  3. Een automatische zeepverdeler.
  4. En een autosleutel in-en uitklikken.

Dat zijn de vier vorige Geluiden, waarvan er één NIET geraden werd.

Luisteraar Sofie won daardoor een smak geld, namelijk 20.000. Luisteraar Pavel ging met €12.400 aan de haal, luisteraar Freya werd recordhoudster en raadde Het Geluid het snelst ooit én de inzending van luisteraar Bjorn werd bij de som van €4000 geraden.


Tot vandaag...

08u25:08u32: Luisteraar Sally verpulverde het record van Freya en kon Het Geluid raden na 1 poging! Nooit deed iemand het zo goed.


Sorry Mieke, jouw geluid was een mooie poging.
Hoe speel je mee?

Vanaf maandag 5 december gaan we opzoek naar een nieuw geluid. Dan kan je terug elke weekdag Het Geluid, om 8u30, 9u30, 10u30 en 11u30 bij Sam & Heidi en You Make Us Play, proberen te raden en zo naar huis gaan met een flinke som geld.
Hoor je Het Geluid op de radio? Bel dan zo snel mogelijk naar het gratis nummer 0800 9 60 25. De 10de beller mag proberen te raden wat Het Geluid is. In de superronde, om 8u30, mogen de 10de, 11de en 12de beller een gokje wagen.

Hoe kan je winnen?

Als jij kan raden wat Het Geluid is, dan win je het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. Bij elk fout antwoord wordt Het Geluid €100 meer waard. Onderaan deze pagina kom je te weten hoeveel Het Geluid momenteel waard is en wat de foute antwoorden tot hiertoe zijn.

Lees het volledige wedstrijdreglement.

Is jouw geluid € 20.000 waard?

Ken jij een geluid dat werkelijk niemand kan raden? Stuur het in en misschien verdien je er wel €20.000 mee!

Tips voor een goed geluid

Vaak zijn het de meest banale geluiden die het moeilijkst te raden zijn. Een mes dat je op tafel legt, een stekker die je in het stopcontact steekt… Haast onherkenbaar en toch hoor je het dagelijks.

Ah, en een goed geluid is ook niet te lang. Size does matter, dus!

Stuur je geluid in via de Q-app met vermelding van #hetgeluid