Al sinds 1995 spelen Alex Callier en Raymond Geerts samen in Hooverphonic. Maar ze wisselden af en toe van zangeres. Liesje Sadonius, Kyoko Baertsoen, Esther Lybeert en Geike Arnaert verlieten de groep en sinds 2010 is Noémie Wolfs de vaste zangeres van de groep.

Hooverphonic staat garant voor hopen hits. Wie kent Mad About You, Jackie Cane, Sometimes, The Night Before, Anger Never Dies en Amalfi niet? Midden februari ontvingen Alex, Noémie en Raymond nog de MIA voor ‘Beste band van 2013’.

21 maart: Hooverphonic Showcase

Maar bovenal is Hooverphonic een groep met een ijzersterke live-reputatie. En daarom waren we ook heel erg blij dat ze op vrijdag 21 maart een showcase kwamen spelen in de studios van Q-music. Met deze Showcase vult Hooverphonic de reeks grote artiesten aan die eerder al langskwamen voor een Showcase bij Q-music. Op ons podium stonden al onder meer Snow Patrol, Alanis Morissette, P!nk, Mika, Selah Sue en Emeli Sandé.

Herbeleef het concert door hierboven de foto's en filmpjes te bekijken.

Bekijk Hooverdomestic op Kanaal 39

Voor het jongste album Reflection zocht Hooverphonic locaties om de songs op te nemen. Ze wilden de studio uit. De documentaire Hooverdomestic laat zien hoe Reflection is gemaakt en op welke plaatsen Noémie, Alex en Raymond terecht kwamen. Bekijk de docu gratis achter de rode knop van Telenet Kanaal 39.