Op 17, 22 en 26 juni supporterden alle Belgen voor de nationale ploeg in Brazilië. Maar wij hebben geen zin om in ons eentje thuis tv te kijken. Daarom organiseerden wij samen met ING tijdens de 3 matchen in de WK-voorrondes Love The Samba: een gratis voetbalparty met dj-sets en tijdens de pauze een optreden van de allerbeste Belgische live-acts.

Ghelamco Arena Gent

Dat deden we niet in de Q-studio... maar op het gras van de nieuwste en hipste voetbaltempel van het land: de Ghelamco Arena in Gent. Met de vertrouwde Sporza-beelden op een megascherm van 432 m² (= 2 tennisvelden groot). In totaal goed voor zo’n 40.000 watt geluid & 200.000 watt licht!

Halftime Show

Eén ding is zeker: Love The Samba was een knalfeest! Eén uur voor elke wedstrijd begon de warming-up met hosts Sven & Kürt. Na de match stond het stadion op zijn kop tijdens sets van Bart-Jan... en REGI. Tijdens de pauze van elke match kwam er Superbowl-gewijs telkens een Halftime Show van een Belgische topartiest met véél live-ervaring. Op de eerste avond, 17 juni, verzorgde CLOUSEAU de Halftime Show, op 22 juni MILK INC en op 26 juni tenslotte NATALIA.

Officiële 2014 FIFA World Cup compilatie

De na te genieten, kan de officiële 2014 FIFA World Cup compilatie op iTunes downloaden met hits van Pitbull, Jennifer Lopez, Santana, Avicii, Shakira, Ricky Martin & Aloe Blacc!
Organisation by: Goosebumps