Tien dagen lang laten Sven en Kürt hun vertrouwde studio in Vilvoorde achter en maken ze radio van bij de luisteraars thuis. Ze logeren er de dag voordien en maken de ochtend daarop live hun ochtendprogramma ter plaatse. Toenmalig radiobaas Erwin Deckers wilde dat Sven en Kürt eens presenteerden op plaatsen waar mensen naar hen luisteren, om de andere kant van het ‘radiomaken’ te voelen. Ze presenteerden o.a. vanuit een hondenverzorgingsstudio, een klooster en reisden naar een luisteraar in Zweden.

Sven: “Altijd als we langsgaan bij de luisteraars zelf, zijn er zó veel goeie herinneringen. Vooral de Zusters van Maria, die ga ik nooit vergeten. We gingen overnachten in een klooster, dus dachten we dat het een sobere avond ging worden. Nee hoor, de 'nonnekes’ waren in feeststemming en ontvingen ons met open armen, gezang én champagne.”

Kürt: “Die twee weken waren best wel pittig, weet ik nog. We hadden een luisteraar die vanuit Zweden elke ochtend naar ons luisterde. Dus wij het vliegtuig op! Op één dag presenteerden we de ochtend vanuit een godvergeten dorpje boven Stockholm en ’s avonds zaten we alweer in een Vlaamse brandweerkazerne. Onze luisteraars vind je overal! (lacht)”