Een tijdje geleden gingen Ornelis & Vancoillie op zoek naar een wereldrecord om samen met hun luisteraars te breken. Tijdens een brainstorm werden veel ideeën voorgesteld die het niet haalden. Zo was er het wereldrecord meeste ballonnen opgeblazen met de neus, grootste gewicht oogleden, meeste kerstlampjes bij één huis... tot ze op het wereldrecord Ontbijt op Bed botsten.

Dat wereldrecord verbreken, leek Ornelis & Vancoillie een leuk en gezellig idee om samen met hun luisteraars te doen. Het ochtendduo diende meteen een aanvraag in bij Guinness World Records.

Donderdagavond 23 oktober nodigden ze 350 luisteraars uit om bij hen te blijven slapen. Ze maakten een avonduitzending tussen 21u en 23u. Vrijdagochtend tussen 6u en 9u maakten de heren dan opnieuw radio vanuit hun bed en verbraken ze het wereldrecord Ontbijt Op Bed met 351 mensen.

Milow was er ook bij. Net voor hij op tournee vertrekt, helpt Milow iedereen goedgezind opstaan. "Ik ben een grote voorstander als dit soort records moet verbroken worden", zei de zanger.

Bekijk hierboven alle foto's en filmpjes!