Zaterdag is de Sint aangekomen in Antwerpen. Wanneer de goedheilig man in ons land is, zoekt Sinterklaas kindjes van over de hele wereld die op zijn huis in Spanje willen passen.

Immopiet is op zoek naar Belgische kindjes die het weekend van vrijdag 29 november t.e.m. zondag 1 december samen met hun broertje(s), zusje(s), mama & papa op het huis van de Sint in Spanje willen passen. Bekijk de foto's van het huis van Sinterklaas hierboven.

Als jij dat graag wil doen, schrijf dan een brief met daarin wat meer info over jezelf en waarom je op het huis van de Sint wil passen. Die brief stuur je op naar:


IMMOPIET
Q-MUSIC
MEDIALAAN 1
1800 VILVOORDE

Vergeet zeker je adres en telefoonnummer niet in de brief te zetten. Alle brieven gaan in de zak van Immopiet. Op donderdag 28 november haalt hij bij Ornelis & Rogiers één brief uit de zak.

Is het jouw brief die uit de zak komt, dan mag jij samen met je broertje(s), zusje(s), mama en papa op vrijdag 29 november vertrekken naar Spanje om er 2 dagen op het huis van de Sint te letten. Belangrijk: vrijdag, zaterdag en zondag moet je dus vrij zijn.