Tot en met 31 augustus laten we élke dag tussen 10u en 23u de zomer uit je boxen knallen vanuit ons Q-Beach House op het strand van Oostende. Maar dat is niet alles!

Kom gerust een keertje langs en geniet van onze heerlijke cocktails, sla een babbeltje met de Q-dj's of ga voor één van de lekkere gerechten die je terugvindt op de menukaart van het Q-Beach House. Je vindt ons op het strand ter hoogte van de Kemmelbergstraat. Als je met de trein komt, wandel je tien minuutjes op de dijk en dan kom je ons vanzelf tegen.

Welke Q-dj's je wanneer kan ontmoeten in het Q-Beach House, vind je op deze pagina. Voor een overzicht van de hele week, kan je hier terecht.

Q-Suite

En er is meer! Ook dit jaar maak je kans om te overnachten OP het strand van Oostende, aan het Q-Beach House. Stel jezelf kandidaat en wie weet bellen we je op voor een nachtje in onze Q-suite.

Que Pasa Party

Net als vorig jaar organiseren Peter, Vincent en Eline elke vrijdagavond vanaf 20u de Que Pasa Party op het strand aan het Beach House. Klik hier voor de line-up.

Love The Summer-hit

Welke zomerhit heb jij absoluut nodig om de dag door te komen? Of welk nummer wil jij absoluut horen op een zomerdag? Bezorg ons jouw Love The Summer-hit via sms op 6025 of klik hier voor het invulformulier.

Sunset Concert

Er komen regelmatig artiesten langs in het Beach House. Soms komen ze één nummer brengen op ons terras maar af en toe komen ze ook langs voor hun Sunset Concert. Wanneer dat gebeurt, hoor je 't een paar dagen vooraf op de radio.

Meneer Konijn Spaarpootje

Ook dit jaar kan je aan ons Q-Beach House terecht voor de enige echte Meneer Konijn Spaarpootjes. Wil jij er eentje bij je thuis? Loop dan even langs en steun zo het Meneer Konijn Fonds. Ze zijn te koop op ons terras van 14u tot 20u.

Facebook, twitter, instagram

Tweet mee over het Q-Beach House met #QBeachHouse! Of laat zien hoe je geniet van de zomer met #LoveTheSummer. Zo belandt jouw zomersmoel misschien wel op Telenet-kanaal 39.

Love The Summer!