Justin Bieber heeft zichzelf kunnen transformeren van tieneridool tot echte popster. Als een virus verspreidt de 'Bieber fever' zich over de wereld en iedereen raakt besmet.

De transformatie begon met 'Where Are Ü Now' (een samenwerking met de Amerikaanse dj's Diplo en Skrillex), die Justin een volwassen sound gaf. Daarna volgen 'What Do You Mean?', 'Sorry' en 'Love Yourself', afkomstig van zijn jongste album Purpose.

Met zijn Purpose World Tour gaat de 21-jarige zanger dit jaar de wereld rond. In oktober staat hij in het Sportpaleis in Antwerpen maar we begrijpen dat échte fans niet zo lang kunnen wachten.
Daarom sturen Sam & Heidi jou naar zijn concert in Keulen, twee weken vroeger!

Uiteraard zorgen we ook voor vervoer heen en terug én een overnachting.

Hoe maak je kans?

Luister van maandag 16 tot en met 20 mei tussen 16u en 19u naar Sam & Heidi. Elke dag maak je kans op een plekje in de finale die op vrijdag wordt gespeeld. Deelnemen kan via sms (ons nummer is 6025 en dat kost je 50 cent per bericht) of via de Q-app (dat is helemaal gratis). De winnaar van die finale kan met een vriend of vriendin naar het concert van Justin Bieber op 18 september in Keulen, Duitsland!