Yo modderfokkers!

Wim Oosterlinck roept de maand oktober uit tot Rocktober, met extra rockmuziek in De Wim O Show, elke dag tussen 16u en 18u, en met een optreden van Kensington in de Qube.

En op 31 oktober presenteert hij samen met Evi Hanssen de gloeiend hete Rock 100. En die mocht jij mee helpen samenstellen. Het resultaat van die stemming, hoor je vrijdag vanaf 9u.

Vorig jaar sloot AC/DC de lijst af op nummer 1 met Thunderstruck. Het was trouwens de zesde keer dat die rockplaat de eerste plaats wegkaapte. Nirvana volgde op nummer 2 met Smells Like Teen Spirit en Kings of Leon sloot de top drie af met Sex On Fire.

Ontmoet Lenny Kravitz in Berlijn

Wim heeft een bijzondere meet & greet geregeld: één Q-luisteraar wint een ontmoeting met Lenny Kravitz na het concert op 5 november en overnacht tweemaal in het hipste hotel van Berlijn.

Hoe je die prijs kan winnen, maken Wim & Evi vrijdag bekend.

Maak kans op een beestachtige motor

Geen Rock 100 zonder motor. Luister vrijdag naar de Rock 100 en wie weet scheur jij binnenkort rond met een splinternieuwe Suzuki GSR750 mét bijpassende en gepersonaliseerde modderfokker-helm.

Elk uur van de Rock 100 spelen Wim & Evi de minirockquiz. Als je het goed doet, win je misschien wel die beestachtige motor!

Niels krijgt een tattoo

Van maandag 27 tot en met 30 oktober konden luisteraars aan Wim laten weten welke tattoo ze graag wilde. Uit alle inzendingen werd Niels geselecteerd. Hij krijgt vrijdag 31 oktober tijdens de Rock 100 een tattoo van The Joker op zijn kuit.

"Ik ben altijd al gefascineerd geweest door The Joker van Batman. Misschien volgt er later nog een Batman op mijn andere kuit", Niels.