De Q-Escape Room komt terug! 

Dit jaar worden Maarten, Dorothee, Vincent Fierens en Matthias vanaf maandag 26 april voor onbepaalde tijd opgesloten in de Q-Escape Room. Ze moeten zo snel mogelijk ontsnappen door met elkaars én jouw hulp korte muzikale fragmenten te raden en zo de code te kraken. 

Kraak samen met de Q-DJ's de muzikale code en win tot 100.000 euro

Dit jaar hebben de Q-DJ's jou meer dan ooit nodig, want zonder hulp van de luisteraars kunnen ze niet ontsnappen. Elke Q-DJ heeft 1 fragment dat hij/zij moet ontcijferen én nieuw dit jaar is dat de luisteraars ook een eigen fragment hebben om te raden. Eén van de luisteraars kan hiermee tot 100.000 euro winnen! 


Muziek is de sleutel 

Maarten, Dorothee, Vincent en Matthias krijgen elk bij het binnengaan van de Q-Escape Room meteen een kort muzikaal fragment te horen. Ook de luisteraars krijgen dit jaar dus een fragment toegewezen. Pas wanneer alle vijf fragmenten juist zijn, is de muzikale code gekraakt en mogen onze DJ's naar huis. Tot die tijd leven, eten, slapen en werken ze vanuit de Q-Escape Room. Ze maken er elke dag radio van 6u-22u en je kan hun avonturen 24/7 live volgen via Qmusic.be, de Q-app en de sociale media van Qmusic.