Het is een bloedstollende week bij Vincent Live! Elke dag gaan Vincent, ProductieNils en Paulien van het Nieuws op zoek naar iemand die het wel zou zien zitten om nog voor het einde van het jaar miljonair* te worden!

Deze week vertelt Vincent elke dag in zijn show een verhaaltje waar de naam van een bekende miljonair in verstopt zit. Speurneuzen die geld ruiken en die naam doorsturen via de Q-App, maken kans om geselecteerd te worden voor het finalespel.

Op het einde van deze werkweek, vrijdag 17 december, nemen de vijf finalisten het dan tegen elkaar op in het zenuwslopende finalespel, waar gestreden wordt om het fabelachtige bedrag van 1 miljoen*!

Luister dus deze week éxtra aandachtig naar Vincent Live (tussen 16u en 19u), speel het spel en wie weet word jij nog voor het einde van het jaar gebombardeerd tot miljonair*!


* De winnaar wint 1 miljoen IJslandse Kroon (omgerekend 6.820 euro) en wordt dus technisch gezien miljonair (in IJsland). De winnaar wint ook een reis naar IJsland, want je moet natuurlijk wel met je rijkdom kunnen pronken bij de locals. Oefen maar al op je IJslands! Gangi þér vel! Dat zou  "succes" moeten betekenen als we Google Translate mogen geloven.

Het wedstrijdreglement kun je hier raadplegen.