Wie op maandagavond niet naar Over Winnaars op VTM keek, miste het verhaal van de 27-jarige Hannelore, die op beenprotheses de Machu Picchu beklom.

Hannelore verloor drie jaar geleden beide benen bij een ongeval. Sindsdien draagt ze protheses, maar met haar 'gewone protheses' was ze nooit aan de top van de Machu Picchu geraakt. Daarom kreeg ze voor de beklimming elektronische protheses, die de tocht iets minder moeizaam maakten.

Maar zulke elektronische protheses zijn enorm duur: ze kosten 90.000 euro. 
Dat heeft de gemiddelde mens niet zomaar opzij staan. Ook Hannelore niet.

En daarom schieten de Q-dj's in actie!

Alle beetjes helpen!

Het hele Q-team trekt de stapschoenen aan vanaf donderdagochtend, 6 uur, om al stappend radio te maken, net zolang tot ze de nodige 90.000 euro ingezameld hebben.

Het Laatste Nieuws en Dag Allemaal scharen zich alvast mee achter het initiatief en wandelt mee met de Qmusic-dj’s om de actie op de voet te volgen.

Maar ook jij kan helpen!

Kan jij enkele euro's - of rosse centjes! - missen? Zit er nog ergens in een verfrommelde jeans een briefje van 5 euro of heeft mama al het kleingeld uit het wasmachine in een potje verzameld?
Dan kan je die centjes via de knop hieronder schenken aan #StapvoorstapvoorHannelore

Stort je bijdrage hier!

? Als de storting niet van de eerste keer lukt, geen paniek! Er kan zeker gestort worden, maar door de massale belangstelling kan het soms even duren. 
Probeer het dus zeker nog een keer!
Bedankt voor je gift!


Heb je de aflevering van Over Winnaars op VTM niet gezien? Dan kan je die hier herbekijken.