De iPhone kwam, Harry Potter toverde erop los, realitysoaps als Big Brother en Temptation Island overspoelden je tv, Obama werd president van de Verenigde Staten en Q-music kwam!

In het eerste decennium van de 21ste eeuw is er veel veranderd en er zijn ook heel veel hits gemaakt.
Van 24 tot en met 28 november hoorde je de vijfhonderd grootste hits van 2000 tot 2009 in de Top 500 van de Zeroes. Bekijk de lijst hier.

BV's kiezen hun favo hits uit de Zeroes

Van 17 tot en met 21 november hoorde je zoals altijd Shuffle tussen 18u en 19u. Da's het meest interactieve programma op de radio waarin jij telkens de volgende hit mag kiezen.

Maar niet in die week, want dan kozen vijf BV's hun favo hits uit de Zeroes en kwamen ze ook live bij ons in de studio presenteren.

Van maandag tot vrijdag: Arne Vanhaecke, Sven Gatz, Elodie Ouedraogo, Cathérine Moerkerke en Wim Ballieu.

De Wim Zeroes Show

Vrijdagavond 21 november tussen 22u en middernacht sloot Wim Oosterlinck live op de radio de stemming voor de Top 500 van de Zeroes af in De Wim Zeroes Show. Twee uur lang kon jij ook je favo hits uit de Zeroes aanvragen via 070 345 543, sms 6025 of een gratis bericht via de Q-app. En op kanaal 39 van Telenet zag je Joke van de Velde als trampolinemeisje, een typisch fenomeen uit de Zeroes.

Zeroes in de mix

Van 24 tot en met 28 november hoorde je elke avond van 18u en 19u is er Zeroes in the Mix, met alleen maar dansbare hits uit de Zeroes. Dat uurtje werd samengesteld door een handvol top-dj's. Regi, Yves V, Pat Krimson de Willebroekse dj's van Wolfpack (die vorige maand nieuw binnenkwamen op 84 in de befaamde DJ MAG TOP 100) en de Nederlander Mike Mago maakten er elke avond een feestje van.

Wie zijn jouw Heroes van de Zeroes?

Ornelis & Vancoillie gingen op zoek naar de belangrijkste en meest spraakmakende Belgen uit de Zeroes. Kim Clijsters? De Pfaffs? Jij mocht stemmen in vijf categorieën. Van 24 tot en met 28 november hoorde je de winnaars.