Lang, lang geleden (maar nu ook weer niet zĂł lang), toen Vincent Fierens nog een klein Vincentje was, kon je hem maar al te vaak vinden op een magische plek. Disneyland Paris. Een paar uur in de auto met mama en papa en hij stond er al. Verdwalen in het doolhof van Alice, door de bergen daveren in Big Thunder Mountain, een boottochtje door It's A Small World (en dat liedje nog maandenlang meenemen naar huis), ... Alles kan, alles mag.

Hij komt er nog steeds, maar je weet hoe dat gaat. Druk, druk, druk. Eigenlijk komen grote mensen niet vaak genoeg in Disneyland. Spijtig. Maar! Daar wil Vincent nu een (tover)stokje voor steken. 

Daarom heeft hij deze week een héél betoverende prijs in petto voor de luisteraars van Vincent Live. Twee dagen toegang tot Disneyland Paris, inclusief overnachting! En het is de dertigste verjaardag van het park, dus je kan meteen een stuk taart eten met Mickey. Hoera!

Deze week maak je dus elke dag kans om samen met drie andere personen (vrienden, familie, collega's, vage kennissen, ...) een verblijf te winnen in Disneyland Paris. 

Registreer je door ‘Disneyland’ te sturen in de Q-app. Dat kan vanaf vrijdag 13/5 bij de aankondiging en tem vrijdag 20/5 18u00. Tijdens elke uitzending die week zeggen we aan het begin van elk uur met welk personage je het komende halfuur jouw telefoon moet opnemen.

Luister dus zeker tussen 16u en 19u naar Vincent Live en grijp je kans! En supercalifragilisticexpialidocious veel succes!

Het wedstrijdreglement vind je hier.