We voelen het aan alles en iedereen weet het: onze nationale ploeg is bezig aan het EK-voetbal! Vrijdag 2 juli spelen onze Rode Duivels hun kwart finale tegen Italië!


Dit jaar kunnen we jammer genoeg niet met honderden op een groot scherm het EK volgen. Wil jij toch de matchen van de Rode Duivels met een EK-vibe beleven? Dat kan! Wij gevende Q-Halftime Show weg en brengen de sfeer gewoon naar je thuis! 

Wat is de Q-Halftime Show?

Op alle matchdagen van de Rode Duivels op het EK heeft Vincent iets voor jou geregeld, want je kan de Q-Halftime Show winnen tijdens Vincent Live! Wij komen bij de winnaar langs en voorzien je van een scherm om de match in zijn of haar tuin te kunnen volgen samen met vrienden. Dat is nog niet alles: je mag ook voldoende drank, een Belbeque met de heerlijkste Devos Lemmens sauzen én bediening aan tafel verwachten. Tijdens de rust draait Dimitri Wouters een setje, feest gegarandeerd dus! Je moet je niets aantrekken van de organisatie, wij regelen ALLES! Je bent dus een echte VIP in je eigen tuin of op je eigen oprit. 

Hoe kan je winnen? 

Wil jij kans maken op de Q-Halftime Show? Luister dan op dinsdag 29 juni naar Vincent Live! Het spel is super simpel: jij moet The Masked Devil ontmaskeren! Tijdens de show geeft één Rode Duivel cryptische tips over zichzelf. Kan jij raden over welke Duivel het gaat? Stuur dan 'DEVILTIME' in de Q-app en wie weet staat er op 2 juli wel een scherm in jouw tuin! 

Bekijk het wedstrijdreglement hier