In de herfstvakantie hebben Maarten & Dorothee een weekje verlof en presenteert Ulrike D'hauwer de ochtendshow. En in afwezigheid van Maarten heeft Ulrike meteen iets zalig gefixt voor jou: een reis voor twee personen naar het eiland St. Maarten! 

St. Maarten is een Caribisch eiland met als bijnaam The Friendly Island. Het eiland bestaat net als België bestaat uit twee delen. St. Maarten is 's werelds kleinste oppervlakte gedeeld door twee landen, namelijk Nederland en Frankrijk. En er wordt ook wel gezegd dat het eiland de culinaire hoofdstad van de Caribbean is! 

Neem een kijkje bij één van de bekendste stranden ter wereld Maho Beach en zie van dichtbij hoe vliegtuigen rakelings boven je landen en opstijgen, ontdek het nachtleven en verbeter je Caribische dansmoves, proef de nationale Guavaberry Rum en geniet van traditionele Caribische BBQ en johnny-cakes. Voor een adrenalinekick raas je met de steilste zipline ter wereld naar beneden bij Rainforest Adventures en bezoek ook zeker de kleurrijke hoofdstad Philipsburg. Overnachten doe je in een van de super-de-luxe Sonesta resorts met alles erop en eraan. Dat is dus dubbel zoveel plezier en dubbel zoveel ontdekken tijdens een spectaculaire vakantie naar The Friendly Island, St. Maarten

Je maakt kans op deze fantastische trip voor twee personen door te luisteren naar de ochtendshow met Ulrike, van 6u-9u. 

De reis is inclusief: 

-> Sonesta heeft twee all-inclusive resorts op het eiland. Sonesta Maho Beach Resort is een heerlijk resort ideaal voor koppels en families waar je ongeacht je leeftijd altijd plezier zult hebben in één van de waterparken of casino's. Sonesta Ocean Point Resort grenst aan Maho Beach en biedt een scala aan zwembaden, bars en eetgelegenheden, waaronder het kenmerkende Azul Restaurant. Hotelselectie is op basis van beschikbaarheid. 

  • 1 x welkomstdiner voor 2 personen
  • Een Sunset zeiltocht
  • Zipline experience Flying Dutchman voor 2 personen

Bekijk hier het wedstrijdreglement.