Elke zondag hoor je bij ons de iTunes Top 40. Dat is de meest actuele hitlijst van Vlaanderen met de meest gedownloade tracks van de voorbije week. Diezelfde iTunes organiseert jaarlijkse het iTunes Festival in Londen en daar hebben we nieuws over...

Win elke dag tickets

Luister in september elke weekdag vanaf 16u naar De Wim O Show, want Wim mag felbegeerde tickets voor het iTunes Festival weggeven. Elke dag maak je bij Wim kans op tickets voor optredens van de grootste artiesten in The Roundhouse in Londen. Tickets zijn niet te koop, maar kan je enkel en alleen winnen bij ons.

De hele maand september geeft Wim achtereenvolgens tickets weg voor 5 Seconds of Summer, Calvin Harris, Pharrell Williams, The Script, Jessie J, Lenny Kravitz, Kylie Minogue en Ed Sheeran. Wij zorgen niet alleen voor 2 tickets, maar uiteraard ook vervoer en overnachting in Londen.

Line-up

Dit zijn de optredens waarvoor Wim tickets weggeeft:

5 SECONDS OF SUMMER (op 4/9) - speel mee op 1 & 2 september
CALVIN HARRIS (op 7/9) - speel mee op 4 & 5 september
PHARRELL WILLIAMS (op 10/9) - speel mee op 8 & 9 september
THE SCRIPT (op 15/9) - speel mee op 11 & 12 september
JESSIE J (op 22/9) - speel mee op 15 & 16 september
LENNY KRAVITZ (op 26/9) - speel mee op 18 & 19 september
KYLIE MINOGUE (op 27/9) - speel mee op 22 & 23 september
ED SHEERAN (op 29/9) - speel mee op 25 & 26 september

iTunes Festival

Het iTunes Festival dat zijn een hele maand lang, 30 dagen, de grootste namen uit de muziekwereld op het podium van het Londense Roundhouse. De gegeerde kaartjes voor het festival kan je niet kopen, enkel winnen. En iedereen wil tickets voor het iTunes Festival.

Heb je geen tickets? Mis niets van het iTunes Festival via iTunes en de iTunes Festival app.

Luister in september elke werkdag naar De Wim O Show vanaf 16u