Maarten & Dorothee presenteren al 5 jaar lang zij aan zij op Qmusic. In die tijd zijn ze erg goede vrienden geworden en Dorothee is zelfs meter van het kindje van Maarten. Hoog tijd om die vriendschap eens te onderwerpen aan de ultieme relatietest

Anderhalf jaar geleden moesten ze geblinddoekt en aan elkaar vastgeketend een IKEA-winkel zien buiten te geraken. Nu gaan ze een stapje verder. Ze gaan samen slaapkamermeubels in elkaar zetten: een kleerkast, twee nachtkastjes en een volledig bed. Iedereen die ooit al eens IKEA-meubels in elkaar heeft gestoken met een familielid of vriend, weet dat dat wel eens voor wat strubbelingen kan zorgen. Of wekenlange ruzies.... ?

Maar het zou geen uitdaging zijn als er geen addertje onder het gras zat! Maarten mag alles aanraken, maar is geblinddoekt. Hij moet de instructies van Dorothee volgen. Dorothee daarentegen is niet geblinddoekt, maar wel vastgeketend zodat ze Maarten niet fysiek kan helpen. Ze mag wel gebruik maken van het instructieboekje en alle stappen zo goed mogelijk aan Maarten proberen uit te leggen om zo tot een volwaardige slaapkamer te komen. Deze uitdaging gaan ze aan op vrijdag 5 april in IKEA Wilrijk!

Zij gaan dus hun vriendschap testen, maar jij kan een nieuwe slaapkamer winnen! ?

Als jij kan raden hoe lang ze er samen over doen, om de meubels in elkaar te steken, dan maak je kans op een gloednieuwe slaapkamer. Let op! Je mag maar eenmaal meedoen. De persoon die het dichtste bij de juiste tijd zit, wint de slaapkamer. Wanneer twee personen exact dezelfde tijd hebben doorgegeven, zal de persoon die als eerste de tijd heeft ingegeven, de slaapkamer winnen. Je kan dus tot de allerlaatste moment (tot het slagen van de actie) meedoen, maar dan riskeer je wel dat iemand anders sneller was!

Heel veel succes! ?

Het volledige wedstrijdreglement vind je hier terug.