‘Waar ben jij op 20/02?’ Die mysterieuze vraag dook afgelopen weken in heel Vlaanderen op. Niemand wist wat te verwachten van het grote, nieuwe én top secret programma bij VTM. Tot nu... 

In ‘Bestemming X’ trekken 10 onbekende Vlamingen op een spectaculaire en avontuurlijke roadtrip kriskras doorheen Europa. Hun compagnon de route? Een gigantische, geblindeerde zwarte bus. Reizend als groep hebben ze slechts één individueel doel: te allen tijde inschatten waar ze zich juist bevinden. En dat blijkt moeilijker dan gedacht… De kandidaat die alle eliminaties weet te overleven en in de finale ‘Bestemming X’ als eerste vindt, wint het spel en gaat naar huis met een grote geldprijs.

Davy Parmentier, baas van VTM, kwam langs bij Vincent Live en sprak over 'Bestemming X'. "Tien jaar geleden hebben we dit gepitcht op een terrasje in Antwerpen en vanavond is het dan zover..." Fun fact: ook Davy Parmentier is zelf in de testperiode proefkonijn geweest!

Je kan 'Bestemming X' elke maandag bekijken om 20u35, bij VTM.

Ook zo benieuwd naar de eerste aflevering? Bekijk hier dan exclusief en in primeur de eerste beelden uit ‘Bestemming X’: