Qmusic houdt je hier op de hoogte van alles wat reilt en zeilt op antenne, maar ook achter de schermen. Uiteraard kan je hier zelf reacties delen en vragen stellen. We willen wel dat het aangenaam blijft voor iedereen. Daarom vragen we je om je aan de volgende afspraken te houden.

Meningen zijn vrij Elk bericht op ons Facebook-prikbord wordt gelezen. Je bent vrij om hier je mening te geven over Qmusic en haar programma’s. Houd er rekening mee dat niet iedereen het noodzakelijk eens is met jouw mening.

Respecteer ons en elkaar Blijf altijd vriendelijk en maak niemand belachelijk. Beledigende, racistische, discriminerende en / of brutale berichten alsook zaken die in strijd zijn met het goed fatsoen kunnen niet door de beugel en worden verwijderd. Gebruikers die zich hier niet aan houden en ons of anderen aanhoudend provoceren worden geblokkeerd.

Berichten plaatsen Wil je reageren op een vorig bericht? Plaats dan een reactie op dat bericht in plaats van een nieuw bericht te plaatsen. Zo kan iedereen het gesprek volgen.

Taalgebruik Met anderen communiceren gaat vlotter wanneer iedereen een inspanning levert om correct Nederlands te gebruiken, zodat anderen kunnen begrijpen wat je schrijft. We vragen daarom om je bericht of reactie te controleren alvorens het te plaatsen. Houd er rekening mee dat reacties in hoofdletters of vol met tik- en spelfouten kunnen worden verwijderd.

Geen reclame Commerciële berichten, uitnodigingen voor wedstrijden, enquêtes, toepassingen en andere informatie die geen verband houden met Qmusic of haar programma’s horen hier niet thuis. We nemen de vrijheid om deze berichten onmiddellijk te verwijderen.

Flooders en trollen Flooden is het zinloos typen of herhalen van nagenoeg identieke boodschappen om het prikbord of het Postvak IN te belasten. Trollen is het provoceren van andere gebruikers om de sfeer te bederven. We willen graag met je communiceren, maar dan wel op een positieve manier. Flooders en trollen zijn dus niet welkom. Hun berichten zullen worden verwijderd.

Privacy Geef geen privégegevens (zoals een e-mailadres, telefoonnummer of adres) van jezelf of anderen vrij.

Copyright Al het beeldmateriaal dat wij hier delen is eigendom van Qmusic en mag gedeeld worden via de deelknop van Facebook. Het mag echter niet gekopieerd worden voor commerciële doeleinden, noch op Facebook noch op een ander platform.

Veelgestelde vragen Heb je een vraag over Qmusic of een van haar programma’s, stuur dan een mailtje naar info@qmusic.be .