• Het spannendste spel van de radio is weer begonnen 
  • Je hoort Het Geluid elke weekdag tussen 7u en 19u op de radio en nérgens anders, zo maken we het extra spannend!
  • Meld je elke weekdag aan met het codewoord van de dag in de Q-app tussen 7u en 19u 
  • Je hoort het codewoord elke dag vlak voor het nieuws van 7u en 8u bij Maarten & Dorothee
  • Superronde van maandag t/m vrijdag om 9u30 

HOE SPEEL JE MEE?

Luister naar Maarten & Dorothee vlak voor het nieuws van 7u en 8u om het codewoord van de dag te ontdekken. Zodra je dit codewoord hebt, kan je je hiermee aanmelden in de Q-app om mee te spelen. We spelen iedere weekdag tussen 7u en 19u. Let erop dat je telefoonnummer goed ingevuld staat in je profiel! De computer belt willekeurig iemand op die zich aangemeld heeft met het codewoord. Als jij mag deelnemen en kan raden wat Het Geluid is, dan win je het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. Het Geluid wordt ieder uur gespeeld op de radio en bij elk fout antwoord wordt Het Geluid €100 meer waard.

Heb je de Q-app nog niet? Je kunt hem hier makkelijk downloaden. Je moet geregistreerd zijn in de Q-app om te kunnen meespelen!

Hoe je precies meespeelt via de Q-app, zie je hieronder:


DE SUPERRONDE

Met De Superronde wordt de kans een stukje groter dat jij het juiste antwoord kan geven op de radio. Van maandag t/m vrijdag rond 9u30 selecteren we niet één maar drie luisteraars die achter elkaar hun antwoord mogen geven op de radio! Heeft de eerste het niet goed? Dan gaat de beurt naar de tweede, enzovoort. Geef je een juist antwoord in De Superronde, dan win je €50.000 en is dat ook meteen het einde van Het Geluid. Voor elk fout antwoord komt er in De Superronde €100 bij in het volgende spelmoment. 

FOUTE ANTWOORDEN

Check voordat je je aanmeldt even de foute antwoorden die al zijn gegeven. Deze kan je onderaan deze pagina doorzoeken en de lijst wordt ieder uur aangevuld. 

Bekijk hier het volledige wedstrijdreglement.

TIPS 

We geven deze week elke dag een tip die je kan leiden naar de oplossing van Het Geluid! Hieronder vind je de eerste tip die vanochtend in de kranten verscheen.