De zomer laat nog een beetje op zich wachten, maar wij zitten toch al met ons hoofd op het terras van ons Q-Beach House! Ook dit jaar kan je ons weer vinden aan de Belgische kust. Of beter gezegd; in ‘La Bella Oostende’. We gaan namelijk full on voor Italian vibes! Aperol e Bruschetta; here we come!

Dit alles doen we naar jaarlijkse gewoonte met lekkere cocktails en tapas op ons terras op het strand van Oostende. Daarbovenop zorgen de Q-dj’s voor live-radio ter plaatse. Breng hen zeker een bezoekje in onze radiostudio.

Waar en wanneer?

Uiteraard staat ons Q-Beach House op het strand. Je vindt ons in Oostende, tussen het Casino en De Koninklijke Gaanderijen, ter hoogte van de Kemmelbergstraat.

Het Q-Beach House is vanaf zaterdag 1 juli officieel geopend! Je bent elke dag welkom vanaf 10u00 tot 22u00 (tenzij anders vermeld), en dit tot en met zondag 27 augustus. 

Check ook:

Wat valt er te beleven aan het Q-Beach House?

Bezoek de radiostudio De Q-dj’s maken hun programma live vanop het strand.
Je kan de hele zomer lang onze radiostudio bezoeken; zo dichtbij onze Q-dj’s kwam je nog nooit!

Sunset Concerten
Onze legendarische Sunset Concerten zijn ook weer terug! Hou onze website en socials in de gaten om alles hierover te weten te komen!

Zing mee tijdens de mini-optredens
De hele zomer lang zijn er verschillende mini-optredens op ons terras. Hou onze website en socials in de gaten om alles hierover te weten te komen!

Nog meer?
Uiteraard is er nog veel meer te doen aan het Q-Beach House! Hou zeker onze socials en website in de gaten en blijf luisteren naar Q. Zo blijf jij als eerste op de hoogte over alles wat staat te gebeuren aan het plezantste terras van de Belgische kust.