Dat Justin Bieber een echte vrouwenmagneet is, dat weten we allemaal. Maar nu heeft hij vanwege de relatie met de 17-jarige Sofie Richie een serieuze stoot uitgehaald.Eerder deze week dreigde Justin Bieber al zijn profiel privé te zetten. Bergen kritiek kreeg de zanger op foto's met zijn nieuwe vriendin. En dit werd hem allemaal te veel.

Bovenop de reacties van de fans, kreeg Justin ook een antwoord van zijn ex-vriendin Selena Gomez. "Als je niet tegen al die haat kan, deel dan geen foto's meer van je vriendin. Jullie relatie zou iets speciaals moeten zijn tussen jullie tweetjes. Wees niet boos op je fans, ze houden van je." Waarop Justin reageerde, "Het is grappig om te zien dat de mensen die me gebruikten om zelf wat aandacht te krijgen nu met de vinger proberen te wijzen. Zielig." Met daar achter een sarcastische 'veel liefs".


Selena gaf Justin een antwoord waar hij 'auw' kan op zeggen. "Grappig om te zien dat diegene die me meerdere keren heeft bedrogen, met de vinger wijst naar iemand die vergevingsgezind was en je gesteund heeft. Geen wonder dat fans boos zijn. Zielig. Veel Liefs". Vanaf vandaag is zijn volledig profiel verwijderd. Hiermee verliest hij 3781 posts en 78 miljoen followers.