Welkom in het vernieuwde Q-Beach House!

De zomer kan nu écht beginnen, want het zotste Beach House van het land komt terug! En we hebben wat in te halen ... Daarom gaan we er deze zomer volop voor: Het Q-Beach House, 200% zomer, en elk moment pakken om ervan te genieten! 

Dat doen we zoals we gewend zijn met lekkere cocktails, tapas en live-radio op ons vernieuwde terras op het strand van Oostende. En vanaf dit jaar kan je ook komen ontbijten! 

Radiostudio op de dijk 

Wil je onze radiostudio eens bezoeken maar ben je geen fan van zand? Geen probleem! Voor de eerste keer ooit zal onze radiostudio te bezoeken zijn vanop de dijk in Oostende. Ook zorgen we ervoor dat ons Q-Beach House 100% coronaproof is. 

Jij en iedereen die je liefhebt, is welkom van zaterdag 26 juni tot en met dinsdag 31 augustus. 

Wil jij deze zomer opstaan met uitzicht op ons Q-Beach House en het strand van Oostende? Schrijf je dan in om kans te maken op een overnachting in de Q-Sunset Loft!

Praktisch 

  • Wanneer? 

Je bent welkom vanaf zaterdag 26 juni tot en met dinsdag 31 augustus in ons Q-Beach House vanaf 10u. We maken radio vanop het strand van Oostende van 10u tot 22u (tenzij anders vermeld). 

  • Waar?

Uiteraard staat ons Q-Beach House op het strand. Je vindt ons in Oostende, tussen het casino en de Thermen, ter hoogte van de Kemmelbergstraat. Als je met de trein komt, is het nog een kwartiertje wandelen via de dijk.

  • Rolstoeltoegankelijk?

Ja, via de helling aan de kustdijk kan je het terras van het Q-Beach House bereiken. De radiostudio kan je dit jaar bereiken vanop de dijk.

  • Covid maatregelen?

Uiteraard houden we ons met het Q-Beach House aan alle maatregelen die op dat moment van kracht zijn. 

  • Opnieuw plastiekvrij? 

 Ook dit jaar bannen we alle wegwerp plastiek.

  • Reserveren?

Het Q-Beach House zal niet werken op reservatie. Wil je een plekje bemachtigen op ons terras? Kom dan gewoon eens een kijkje nemen. 

  • Ontbijten? 

Alle info rond de ontbijten volgt later nog.