1. Justin Bieber werd op 1 maart 1994 geboren in Canada en ontwikkelde al snel muzikaal talent op drum en gitaar.


2. Scooter Braun is de man die Justin ontdekte op YouTube en die vertelde dat, al dan niet stiekem door, aan Usher. Waarna Usher eens goed ging eten met de jonge Bieber:

3. Justin is razend populair. Gemiddeld haalt z'n pagina elke dag 29.684 likes, de droom van elke artiest.

4. Z'n eerste single, One Time, werd nooit een nummer 1 hit. Hij moest toen blij zijn met een 6e plaats in Nieuw-Zeeland en 'slechts' 444.984.182 hits op YouTube:


5. Justin heeft een beetje last van claustrofobie, dat werd nog maar eens duidelijk toen hij vast kwam te zitten in een lift.


5. Op z'n 16e verjaardag liet Justin z'n eerste tattoo van 'Son of a Gun' zetten in Toronto.

Nu heeft hij er een hele hoop, een uil, het woord "Believe", een kroon, een vogel en een Jezus

6. Hij bewees het al bij Maarten maar Justin kan dus echt een Rubix cube in minder dan 2 minuten oplossen.

7. Justin heeft een zusje van 7 jaar oud, Jazmyn Bieber. Of ze hem even graag ziet als hij haar is nog maar de vraag :)

8. Justin geeft heel veel om z'n beliebers en om hen te bedanken voor de grote steun nam hij ook een akoestische versie van What Do You Mean op:


9. Zijn prijzen liggen, staan en hangen bij z'n grootmoeder - " in Stratford, at my grandma's house, her whole basement is full of plaques and stuff. We've been doing that since before I was famous. Just, like, when I would win track and field and stuff at school"


10. Hij is net zo nerveus als jij over likes op z'n Instagram. Justin vertelde ooit dat hij steeds een bepaald aantal likes in gedachten heeft en als een foto dan dat aantal niet haalt stelt hem dat teleur.

11. Justin is toch wel een kleine nerd. Hij werkte mee aan een app, Shots, een anti-pest app om selfies te nemen. Mensen kunnen enkel jouw foto liken, geen negatieve reacties, geen dislikes,... Enkel liken of niks doen.

12. Justin Bieber en Ke$ha delen dezelfde verjaardag, allebei verjaren ze op 1 maart!


13. Justin Bieber heeft z'n eigen Google. Als je een echte fan bent ga dan voor BieberSearch in plaats van Google.

14. President Obama en Justin Bieber zijn waarschijnlijk geen super goede vrienden maar ze kunnen elkaar wel appreciëren. Zo is Justin grote voorstander van Obama Care en kan Obama ook wel genieten van een kerstoptreden door Justin

15. Justin heeft ooit een onderdeel van zijn lichaam verkocht voor het goede doel. Hij verkocht zijn haar voor een goed doel dat dieren in nood redt. Het hoogste bod was $40,668. De kapper van Justin moet nu toch ook al schandalig rijk geworden zijn?!?

16. Over de hele wereld zijn er 5 wassenbeelden van Justin bij Madame Tussauds. De jonge Justin legt ook uit hoe ze hem hebben kunnen reproduceren:

17. Voor z'n nieuwste album Purpose had de marketing van Bieber een zeer strak idee: aankondigingen maken met graffiti! Slecht 1 probleem: het gaat niet meer weg. Daarom was de stad San Francisco boos en stapten ze naar de rechter.


18. In carpool karaoke vertelde Justin over de keerzijde van alle faam die hij heeft. Hij heeft naast het filmpje wat lange tijd het meest bekeken filmpje was op YouTube ook het fimpje met de meeste dislikes op het hele internet. (3:06)19. Tijdens een interview in 2010 gaf Daniel Radcliffe (acteur Harry Potter) toe dat hij eigenlijk dacht dat Justin Bieber een vrouw was


20. Gelukkig konden we het idee dat Justin een vrouw zou zijn volledig opbergen toen we eind 2015 deze foto's te zien kregen: