Complimentendag vandaag! Maar welke complimenten wil jij echt nooit meer horen?

5. Wat dat je nu aanhebt, dat slankt echt goed af.

Vreselijk, want face it, uw gat ziet er anders veel dikker uit, maar vandaag ça va wel, goed gecamoufleerd. Echt een compliment van den hond.

4. Jij hebt mooi ogen.

Op zich niet echt een heel slecht compliment, maar het probleem zit 'm in het feit dat het eentje is dat zoooooo vaak gegeven wordt zodat je je er echt niet uniek bij voelt, zeker ook omwille van het feit hoe belachelijk weinig mensen echt lelijke ogen hebben, iedereen heeft er mooie, niks bijzonders dus.

3. Wat zie jij er mooi zwanger uit.

Terwijl die persoon helemaal niet zwanger is. Pijnlijk...

2. Oh jij bent toch een goeie eter.

Voor kindjes is dat een compliment, want kindjes die goed eten, dat is een goed teken, maar als volwassenen dat zeggen tegen andere volwassenen is dat eigenlijk geen compliment meer, want dat wordt alleen maar gezegd van mensen die echte bourgondiërs zijn inclusief stevig buikje.

1. Voor uw leeftijd zie je er echt nog goed uit.

Wat de leeftijd ook is, het lijkt of het verval er echt al gigantisch moest zijn, maar dat het dan bij jou toch nog relatief goed meevalt. Dat is een vreselijk compliment dat niemand wil horen. Zeg gewoon, amai jij ziet er goed uit en laat elke referentie aan een leeftijd vallen.