De persoon die nooit iets kwijtspeelt, moet ongetwijfeld nog gebeuren worden. Oké, de ene persoon vergeet al eens vaker iets dan de andere, maar uiteindelijk verliezen we allemaal veel te veel tijd aan het zoeken van dingen. Sam & Heidi presenteren jouw de top 5 van dingen die het vaakst verliezen.

5. Balpen


De meeste mensen hebben in de auto een balpen liggen of hebben er eentje in hun handtas, in hun broekzak of op hun bureau liggen. Tot het moment dat je plots iets noteren, dan verdwijnt die balpen plots alsof hij wist dat je hem ging gebruiken. Stoute balpen!

4. Bril

Heel veel mensen hebben niet de hele dag een bril op, maar zetten die wel op als ze iets moeten lezen, tv wille kijken of met de auto moeten rijden. En dat heeft als gevolg dat die bril echt overal kan liggen, maar nooit echt in de buurt van waar je hem daadwerkelijk nodig hebt. Of je hebt hem al gewoon op, dat kan ook.

3. Portemonnee

Had je hem nu in je jas gestoken? Ligt hij thuis nog op de keukenblok? Of in de auto? Misschien op je bed omdat je hem nog snel iets anders wou aantrekken? Wanneer je aan de kassa staat spoken alle mogelijke scenario's door je hoofd, maar gelukkig vind je hem altijd net op tijd. En waar zat hij? Inderdaad, gewoon op zijn gebruikelijke plaats, maar je had de eerste keer gewoon niet goed gecheckt.

2. Gsm

Een uur zonder smartphone is een uur niet geleefd. Onze smartphone gaat overal met ons mee, maar we laten hem soms ook achter op de meest ondenkbare plaatsen, waardoor je dat ding niet meer vindt en voor de zoveelste keer aan een vriend of vriendin moet vragen: "Kunde gij mij 's efkes opbellen?" Topidee! ...Tenzij je gsm op stil stond. Zonder trillen... Verder zoeken dan maar en hopen dat niemand anders hem voor jou vindt en door je foto's scrolt.

1. Sleutels

Sleutels rammelen altijd in een handtas of een broekzak, wat soms heel irritant kan zijn. Maar rammelen ze ook op het moment dat je ze nodig hebt? Ah nee, dan zwijgen ze! Of het nu de sleutels zijn van de voordeur, van je fietsslot, van je auto of de complete bos met alle sleutels groot en klein. Er is niemand die die nooit 's kwijtspeelt. De sleutel tot nooit meer iets kwijtspelen? We zoeken 'm nog altijd allemaal.