Op zondag 14 februari is het Valentijn, dat moeten we je normaal gezien niet meer vertellen. Kom je toch plots uit de lucht gevallen? Geen nood, want Sam & Heidi maakte speciaal voor jou nog een lijstje met dingen die je nog snel kan gaan kopen/regelen. En euh... We hebben niet alleen aan jouw date gedacht, maar ook aan jou. Met deze cadeaus doe je jezelf namelijk ook een cadeau.

5. Lingerie

Sommige mannen kopen met Valentijn lingerie voor hun vrouw, omdat ze dan zelf 's kunnen kiezen wat ze echt mooi vinden, vaak is dat rood kant of rood satijn, maar ook vrouwen kopen wel eens lingerie met een iets vlotter motiefje dan anders als valentijnscadeau. Check wel vooraf ALTIJD de maten, want zowel te klein als te groot kopen is zo gênant en slecht voor het zelfbeeld van je partner.

4. Scheerapparaat

En dit voor zowel mannen als vrouwen. Uiteraard logisch voor mannen, gezien hun gezichtsbeharing, Vrouwen kunnen dan hun man kussen zonder die irritante stoppels die ons gevoelig velleke zeer doen, maar ook als cadeau van mannen aan vrouwen werkt het volgens jullie. Naar 't schijnt zeker bij koppels die al efkes samen zijn. I say no more.

3. Weekendje weg


Luisteraar Nathalie kiest ervoor om haar vriend te verrassen met een weekendje Amsterdam. Samen weg en hij gaat onbewust mee shoppen. Win-win.

2. Wellness arrangement

Het is een classic Valentijnscadeau. Een paar uurtjes in de privésauna of een bon voor een massage ofzo, altijd leuk om te krijgen, want het leven is stress, stress, stress, maar dat zijn ook van die activiteiten die je altijd met twee doet. Geef je dus zoiets cadeau aan iemand, dan geef je het eigenlijk ook gewoon keihard aan jezelf cadeau. Het leven is voor jou uiteindelijk ook druk, druk, druk he.

1. Chic etentje

Nummer 1 in de lijst, maar ook het nummer 1 cadeau in Vlaanderen voor Valentijn las ik nog vandaag, dus heel veel mensen gaan dat doen dit weekend. Eten moet je toch, dus dit is als valentijnscadeau de kleinste stap voor echte valentijnhaters. Het voordeel is dat je als koppel ook vaak een beetje in de drank vliegt op zo'n avond, wat vaak bevorderlijk werkt voor een leuke Valentijnsapotheose, of moet ik 'climax' zeggen? laat jullie gaan mensen, Cupido is in het land.