Morgen is het de Foute Party en de dag nadien opent het Q-Beach House in Oostende. Dan gaat de zomer officieel van start. Daarom stelden Sam & Heidi een lijstje op met 5 dingen die je deze zomer zeker moet doen.

5. SOLDEN SHOPPEN

Wie de afgelopen weken nog gaan shoppen is, weet dat er eigenlijk al een maand zowat overal kortingen zijn, maar de echte start van de solden, die is zaterdag. En bij een gebrek aan zomer is er nog een overvloed aan zomerkledij in de winkels. Elk nadeel heb ze voordeel. Sla je slag.

4. IN HUIS WERKEN

Als je veel vrije tijd hebt in de zomer, is het het ideale moment om in je huis te werken, op te ruimen, fotoalbums samen te stellen,... Of toch het ideale moment om die goede voornemens te maken.

3. AFSPREKEN MET VRIENDEN

Doorheen het jaar hebben we 't allemaal druk druk druk, maar in de zomer duren de dagen lang en is er vanalles te beleven, ideaal dus om met vrienden af te spreken die je soms al maanden niet meer hebt gezien en die je na die dag ook waarschijnlijk weer maanden niet zal zien. Optimaal van genieten dus.

2. NAAR ZEE GAAN

De zomer is voor een Belg niet compleet als hij niet minstens een en bij voorkeur meerdere daguitstappen naar de zee heeft gemaakt. Oke, je moet er dan file en blokrijden bijnemen op drukke dagen, maar de beloning van de zeelucht en uiteraard ook een bezoekje aan ons Beach House in Oostende is onbetaalbaar.

1. GENIETEN VAN DE ZON

In de zon liggen en zo weinig mogelijk doen. Het geraakt afgezaagd, klagen over het weer, maar het is gewoon een feit, de afgelopen weken waren dramatisch. We zijn de nattigheid beu en verlangen naar droogte, naar het droog in een stoel kunnen liggen op ons terras of in de tuin en daarnaast absoluut niets doen. Mocht er dus een of andere god of guru nu luisteren naar Q, make it happen, dankjewel in naam van ons allemaal!