Who run the world? Girls! Na al die jaren moeten de man zijn mancave plaats maken voor de she shed.

5. Vrienden uitnodigen

Zit de ijskast vol met bier en/of gin tonic? Hoog tijd om wat vrienden uit te nodigen in jouw mancave of she shed. Toeval wil dat op zo'n momenten de muziek altijd een streepje harder kan.

4. Boeffen

Je hebt van de die dagen dat de volledige inhoud van je ijskast niet meer veilig voor je is. Echt niets. Gelukkig is er niemand die jou kan beoordelen in jouw mancave of she shed.

3. Tv-kijken

Wil je rustig TV kijken en vooral kijken naar wat jij op dat moment wil kijken? Vergeet het. De man wil meestal voetbal zien en de vrouw wil misschien wel iets romantisch kijken. Wat Doe je in zo'n gevallen?

Je terugtrekken in je man cave of she shed, beentjes omhoog en genieten maar!

2. Ongeneerd jezelf zijn

Het doet voor veel mannen onder jullie deugd om Al Bundy-gewijs de hand in de broek te steken, om languit te hangen in de meest onsexy kledij volledig los te gaan. Inclusief boeren en protten! Of gewoon even om echt je vreemde zelve te zijn.

1. Chillen en niks doen

Het leven is al druk druk druk. We hebben duizend en één verplichtingen en thuiskomen alleen volstaat soms niet om tot rust te komen. Gelukkig kunnen we ons altijd terugtrekken in onze mancave of she shed.