Het is bijna weer paasvakantie, maar de weersvooruitzichten zijn helaas niet écht prachtig te noemen. Het wordt frisjes en ze verspellen veel regen, met uitzondering van morgen, zaterdag 26 maart.
Hoe kan je die ene dag lente het best invullen?

5. De nieuwe collecties ontdekken

Het was de afgelopen weken zo koud en nat dat een mens zou vergeten dat het ooit wel weer 's warm en droog gaat worden. En topjes en rokjes en shorten passen bij zo'n slecht weer voelt niet goed aan, heel veel mensen onder jullie gaan dus morgen shoppen om hun schade in te halen.

4. Grote schoonmaak

Traditioneel moet dat in de lente gebeuren, omdat je dan alle ramen kan open zetten en 's goed verluchten. Morgen kan dat ook effectief zonder dat het binnenregent of de gemiddelde temperatuur in huis met 15 graden zakt. Laat je dus op kuisvlak helemaal gaan.

3. Gaan wandelen of fietsen

Eens goed gaan uitwaaien op de fiets of te voet, het kan zoveel deugd doen. Zeker als je je gsm eens voor een keertje thuis laat liggen. En wie weet kom je onderweg Sven Ornelis tegen.

2. Naar de zee gaan

Is het fijn weer en schijnt de zon, dan is de Belg het eigenlijk aan zichzelf verplicht om naar de zee te rijden. Dus spring morgenochtend in de auto, trotseer eventueel irritante files en wandel als kleine mieretjes over een populaire dijk naar keuze.

1. Een barbecue

Eén zwaluw maakt de lente niet, maar een goei worst en een goei satéke misschien wel, het is alleszins het proberen waard. Mocht je de uitnodigingen nog niet verstuurd hebben naar vrienden en familie, doe het nu en sla vlees in. Schol!