Vanmorgen op de redactie haalde Sam plots een bokaal fruitpap tevoorschijn en begon hij z'n pap smakelijk naar binnen te spelen. Een aantal collega's vonden dat wat eigenaardig maar Sam stelde voor dat iedereen het eens probeerde.

Sam & Heidi gingen daarom samen met jou op zoek naar 5 dingen die voor volwassenen ook nog oké zouden moeten zijn.

Feestjes tussen 2 en 5. Als kind is het altijd dikke pret op woensdagnamiddag tussen 2 en 5, want dat was altijd het moment om bij vriendjes te gaan spelen, zalig! Maar als je volwassen bent, dan is de kans groot dat je gewoon moet werken op die uren, en dat is doodjammer, hoe cool zou het niet zijn mochten we met z'n allen nog 'ns playdates organiseren, hoewel… misschien gebeurt dat ook wel in bepaalde kantoren… met activiteiten die niet zo geschikt zijn voor kinderen.

Eerlijkheid. De waarheid komt uit een kindermond wordt vaak gezegd en die eerlijkheid wordt getolereerd en vaak ook geapprecieerd. Maar als volwassene moet je dan ineens wel weer subtiel en tactvol zijn, terwijl rechttoe rechtaan toch ook zalig kan zijn?

Tekenfilms kijken. Een hele dag in de zetel naar cartoons of Disneyfilms kijken. Komaan, dat moet toch gewoon kunnen?

Boerekes. Baby's moeten boeren laten, dat wordt door volwassenen zelfs aangemoedigd door ze over de schouder te zwieren en op het ruggetje te kloppen. En wanneer het boereke dan komt, wordt er zelfs soms gejuicht. Maar wordt dat bij volwassenen ook gedaan? Ah nee! Boeren is vanaf een bepaalde leeftijd sociaal niet meer aanvaard, en dat is jammer, want het lucht zo op.

Middagdutjes. Baby's en kinderen hebben het niet alleen nodig, ze worden zelfs vaak verplicht door de ouders om 's middags een uurtje of twee te verdwijnen. Hoe zalig zou het niet zijn mocht onze baas 's middags tegen ons allemaal zeggen: "Collega's, het is tijd voor een middagdutje." Doodjammer dat dat niet kan en dat wij volwassenen het slapen moeten beperken tot de nachten. Lucky lucky babies…