De maaltijdboxenleverancier HelloFresh vernieuwt drastisch. Op vraag van hun klanten kunnen zij nu zelf kiezen welke drie of vijf maaltijden ze thuis willen krijgen geleverd. En Sam & Heidi zouden wel weten wat er in hun pakket elke dag zou moeten zitten. Ze maakten samen met jou een lijstje vanmiddag.

5. Worstenbroodjes

Niet echt een volwaardig gerecht, maar uitermate door Q-luisteraars gerespecteerd op elk moment van de dag en ook meerdere malen per week. Het heeft iets hartigs, want er zit een worst in. Maar ook iets van een koffiekoek door het deeg, waardoor het op elk moment van de dag ook geweldig goed smaakt.

4. Vol-au-vent

Vol-au-vent maakt mensen gelukkig, dat is echt wel duidelijk. Ligt het aan de kip? Aan de balletjes? Aan het koekje?

3. Pizza

Pizza is bae. En daarmee is alles gezegd.

2. Spaghetti

Een voltreffer is dat bij jong en oud. En supergemakkelijk om te maken en te eten, zelf thuis of ergens anders. Want zelfs in het meest banale café kan je een spaghetti bestellen. De Italiaan in elk van ons wordt daar bijzonder gelukkig van

1. Frietjes

Zijn we Belgen of zijn we Belgen potverdekke. Frieten is een prachtig nationaal gerecht dat iedereen lust en met gemak ook meerdere dagen per week. Eventueel ook voorzien van een stukske ander gefrituurde rommel ernaast dat dan vlees moet voorstellen. Of een steakske of stoverij. Maar 1 ding is zeker: er moet ook een goeie kwak mayonaise bij.