Uit een Nederlands onderzoek blijkt dat Nederlanders gemiddeld 33 euro uitgeven aan een date. Daarom waren Sam & Heidi benieuwd, waar geven onze luisteraars graag geld aan uit wanneer ze op date gaan?

5. EEN TOF RESTAURANT

Wie een succesvolle date wil, gaat best niet voor de frituur of de kebabzaak, niet alleen omdat je dan in no time gefrituurd ruikt en je opgeblazen voelt, maar vooral ook omdat het kader niet gezellig is. Zorg dus voor een tof etablissement met goed eten, de sfeer moet goed zitten.

4. EEN TRAKTATIE VOOR JE DATE

Een cadeautje of een boeket bloemen. Die doen het altijd goed!

3. PARFUM

Er zijn van die onderzoeken die zeggen dat je je feromonen in je zweet de vrije loop moet laten, maar toch niet zo"n goed idee volgens jullie. Investeer daarom in een goeie parfum of tenminste in een goeie deodorant, want niks werkt zo afstotelijk als stinken. En je wil niet afstoten, je wil keihard aantrekken.

2. EEN VERZORGD UITERLIJK

Persoonlijke hygiëne is belangrijk, je weet nooit waar je na je date terechtkomt. Of kledij. Het oog wil ook wat, heb je alleen maar driekwartsbroeken in je kast hangen en vormeloze fleecekes, dan is het de moeite om toch eens te investeren in iets deftigers, een proper gestreken hemd voor de mannen en een tof kleedje voor de vrouwen, zorg wel dat je je goed voelt in wat je aandoet, want ge straalt dat uit he.

1. DRANK

Uiteraard mag je nooit overdrijven, drank kan nu eenmaal den duvel zijn, maar drank kan ook eventuele ambetante remmingen wegnemen die er zijn bij daten. Investeer ook best in drank waar de kans op koppijn de volgende dag klein is, kwestie van de morning after niet nog pijnlijker te maken