In het VTM-programma Blind Getrouwd gaan de koppels die mekaar voor hun huwelijk niet kenden nu ook écht samenwonen. Daarom vroegen Sam & Heidi zich af: wat zijn de grootste ergernissen aan samenwonen? Ze maakten vanmiddag samen met jou een lijstje.

1. Alles opeten, maar geen inkopen doen

Samenwonen, is samenleven en bij voorkeur ook samen eten. Maar we hebben regelmatig last van partners die vanalles opeten dat jij hebt gekocht maar dat dan niet aanvullen, en net op het moment dat jij goesting hebt in bijvoorbeeld dat puddingske ontdek je dat het verdwenen is! Vre-se-lijk!

2. Geldzaken

We kunnen niet allemaal getrouwd zijn met Paul D'Hoore. En dat zorgt er natuurlijk voor dat niet iedereen even goed is in geldzaken en dat kan tot behoorlijk wat frustraties leiden bij samenwonende koppels. Een gemeenschappelijke rekening kan dan voordelen bieden, tenzij er Zalando-pakketjes mee worden besteld, dan iets minder.

3. De televisie delen

Als je niet dezelfde smaak hebt wat betreft tv-programma's, ontstaat er vaak ruzie over de afstandsbediening. Tegenwoordig wel makkelijk op te lossen met de computer of de tablet.

2. Iets met de toiletpot

Bijvoorbeeld de wc-bril niet weer omlaag zetten, maar ook de pot vuil achterlaten, of zelfs niet doorspoelen. Of nog zo'n gekende frustratie: het wc-rolletje niet vervangen als het leeg is! Het toilet is dan wel het kleinste kamertje in het huis, het kan voor de grootste frustraties zorgen, zoveel is duidelijk.

1. Niet opruimen

Handtassen in het midden van de living waarover gevallen wordt, rondslingerende vuilen sokken en onderbroeken, gebruikt servies dat zijn weg niet terugvindt naar de vaatwasser, haren die na een douchebeurt niet uit het putteke worden verwijderd en ook handdoeken die niet ophangen worden, maar lekker vochtig op een hoopje belanden. Classic problemen waarmee elk huishouden kampt. Gelukkig zijn er heel veel zaken te bedekken met de mantel der liefde.