Bij een grote inspectie in Brussel vorige week zijn zo'n 7.000 namaakspullen gevonden. Vooral Rode Duivels-gadgets zijn erg in trek. En daarom maakten Sam & Heidi vanmiddag dit lijstje: hoe maak je duidelijk dat je een échte Rode Duivels-supporter bent?

5. Spiegelhoesjes

Er wordt soms over gediscussieerd of dat niet iets voor debielen is, maar wij zijn ervan overtuigd dat dat een toffe manier is om te laten weten dat je supportert voor de Duivels, ook al zijn ze een beetje lelijk en auto-ontsierend.

4. De vlag buitenhangen

Belgen zijn niet echt gigantisch chauvinistisch, een Belgische vlag wordt zelden tot nooit boven gehaald. Zelfs niet op de Belgische nationale feestdag, maar met de Rode Duivels ziet de Belgische vlag toch nog 'ns het daglicht.

3. Kleren in de driekleur dragen

En je haren verven. En een pruik dragen in de driekleur. Mogelijkheden zat.

2. Roepen

Roepen op straat, roepen in je auto, roepen in het stadion of roepen voor je tv. Met roepen maak je duidelijk dat je 't meent, dat je supportert, dat je superbegaan bent, ook al snap je geen hol van het spel.

1. Driekleur op het gezicht

Er is geen sterker signaal dan zwart, geel en rood op je gezicht te schminken. Wel in de juiste volgorde, kwestie van de Duitse Mannschaft niet te steunen. Het ziet er ook super uit, wel proberen niet te veel emotie te beleven en te wenen, want dan wordt je gezicht een kleurboek met vieze gekleurde plooien.