In Brussel is vanmorgen de Leopold II-tunnel in beide richting een hele tijd afgesloten. Reden: Mobiel Brussel was de afstandsbediening waarmee ze de verluchting en de verlichting controleren, kwijt.

Ideaal voor Sam & Heidi om samen met jou een lijstje te maken van 5 plaatsen waar we de afstandsbediening vaak terugvinden.

5. Onder de zetel

Soms valt het kaske geruisloos op het tapijt onder de zetel. Je hoort het niet, maar het is weg. Soms heb je geen tapijt en hoor je 't vallen, maar negeer je dat geluid omdat je lekker languit ligt en te lui bent om te bewegen. Je vergeet dan dat het gevallen is, en voila, je bent het kwijt. We kennen het allemaal.

4. Onder uw poep

Want daar kijk je altijd het laatst... Erg frustrerend!

3. In de koelkast

Heel veel mensen snacken tijdens het tv kijken of willen graag iets drinken ondertussen. Dus gaan ze naar de koelkast met het kaske in de hand en voeren dan onbewust een ruil door. Pintje eruit, kaske erin, classic. En dan maar zoeken.

2. In een zakje

Dat kan het zakje zijn van het vestje dat je aan hebt of je ochtendjas. Je steekt dat erin met het gedacht dat je dat dan op zak hebt. Maar je vergeet dat dan, doet het bewuste kledingstuk uit, en hopla, het kaske is verschwunden.

1. In de zetelplooi

De zetelplooi is eigenlijk een soort van Bermudadriehoek in de living. Daar verdwijnen dingen in die je soms nooit meer terugvindt. Hoewel, soms vind je ze wel terug, maar dan gegarandeerd met kruimels en vunzigheid dat eraan plakt van weken, maanden, jaren geleden. Niks zo onhygiënisch als de afstandsbediening, maar zouden we ze kunnen missen? Nee, daar zijn we veel te lui voor.