Tinder wordt niet meer toegankelijk voor wie jonger is dan 18 jaar. Maar waar moeten minderjarigen dan een lief vinden? Sam & Heidi maakten samen met jou een lijstje.

5. Op school

Jongeren zitten elke dag acht uur lang bij mekaar op school. En scholen zijn in tegenstelling tot vroeger ook doorgaans perfect gemengd. Dus keuze genoeg. Wel heel belangrijk: niet aanpappen met de leerkracht. Dan haal je de kranten, maar 't is miserie.

4. Op straat

Hoe romantisch is niet het verhaal van het buurmeisje dat iets begint met haar buurjongen. Lekker praktisch ook, want voor je 18 jaar heb je nog geen rijbewijs, dus een dikke meevaller als dat lukt.

3. Op café

Waar anders? Wel opletten. Onder 18 jaar mag je nog niet alles drinken wat ze in een café aanbieden.

2. Tijdens hobby's

Dat kan de jeugdbeweging zijn, daar wordt behoorlijk wat afgefoefeld. Maar ook de muziekschool of één of andere sport. Het is een vijver vol visjes die wachten om op het droge te mogen komen.

1. Andere social media

Het is niet omdat Tinder ineens een leeftijdsgrens invoert dat de andere social media niet meer mogen hé. Facebook, Twitter, Instagram en vooral: Snapchat. Zij blijven toegankelijk voor het jonge publiek. Dus geen paniek. Via die wegen kan je nog altijd playen en naaktfoto's doorsturen.