Een broodje kebab met choco. Da's wat een dessertbar in Sydney aanbiedt. In de keuken van Tella Balls Dessert Bar komen klanten oog in oog te staan met een heuse chocoladespit van dertien kilogram, waar chocoladesnippers van melkchocolade en witte chocolade vanaf worden geschraapt.

Bizar. Maar waarschijnlijk waanzinnig lekker. En dus wilden Sam & Heidi een lijstje maken van ranzige voedselcombinaties die jij maakt die overheerlijk blijken te zijn. Dit zijn de 5 meest verschrikkelijke combinaties die we doorgestuurd kregen.

5. Chips op spaghetti

Nele uit Tervuren heeft graag wat crunch in haar eten en volgens haar is spaghetti bolognese, met zouten chips daarover gecrumbled een waanzinnig succes. Het geeft het gerecht wat extra cachet en knapperigheid. Is er echt een feestje, dan kan je ook overschakelen op paprikachips of die met provenciaalse kruiden.

4. Een toastje met paté en krabsla

Volgens luisteraar Pieter de ideale combinatie van wat de zee en het varken te bieden hebben. Naar 't schijnt ook smeuiig tot en met. Ik heb persoonlijk wel wat schrik voor de kleur en de geur van die combinatie.

3. Choco met préparé

Bob uit Oostkamp is getrouwd met een man die zich aan deze combinatie op zijn boterham waagt.

2. Popcorn met mosterd

Volgens luisteraar Stijn nog niet sociaal aanvaard in de cinema, maar hij laat zich er thuis volledig mee gaan. Hij specifieert wel niet of het dan om zoete popcorn met mosterd gaat of zoute.

1. Gehakt tussen twee sneetjes speculaas

Een gekke gewoonte van iemand die dit anoniem heeft doorgestuurd en we snappen wel dat deze luisteraar dat anoniem wil houden. Mensen zouden hem kunnen lynchen voor deze waanzinnig, degoutante combinatie.