Vliegtuigbouwer Boeing heeft een patent aangevraagd voor een vliegtuig dat in theorie nooit hoeft te landen zodra het in de lucht hangt. Het ontwerp van Boeing werkt uitsluitend op zonne-energie. En daarom maakten Sam & Heidi samen met jou dit lijstje vanmiddag.

5. Op je wenken bediend worden

Uiteraard passeren stewards en stewardessen op vaste momenten. Maar zit je met een probleem of een hongerke of een vraagske? Gewoon even op dat belletje drukken boven je hoofd en er komt iemand af. Dat is in 't echte leven niet waar.

4. Taxfree shoppen

In de luchthaven, maar ook aan boord is er altijd een kleine selectie luxeparfums of make-up of van die gadgets die keinuttig lijken, maar waar je eigenlijk niet veel aan hebt. En dat allemaal tegen interessante, belastingvrije prijzen. Je zit letterlijk en figuurlijk dichter bij de hemel.

3. Stewards en stewardessen zijn altijd vriendelijk

En van vriendelijkheid word je zo gelukkig.

2. Het entertainment aan boord

Vliegen betekent dat je nergens heen kan, je moet blijven zitten. En je kan dus zonder schuldgevoel onbeperkt lezen of films kijken of luisteren naar muziek of sudoku's maken. Geen internet en dus niet bereikbaar voor de mensen op de aarde.

1. Het uitzicht

Als je op de wereld rondloopt, ben je je er vaak niet van bewust hoe mooi onze planeet kan zijn. Zeker van op een hoogte waar je niet kan zien of mensen sokken in sandalen aanhebben of een gigantisch lelijk kot in hun hof hebben staan. Meer nog, de zon schijnt altijd boven de wolken en zorgt voor een prachtig zicht op de wereld. Altijd boven de wolken zorgt voor een prachtig zicht op de wereld.