De verkoop van mobilhomes in ons land stijgt ongezien! Geld op de bank brengt niets meer op, mensen investeren nu graag in vastgoed. Maar ook in mobiel vastgoed: de mobilhome. Vorig jaar was een absoluut recordjaar voor de verkoop en ook de eerste maanden van dit jaar zien ze een grote stijging! Sam & Heidi stelden samen met jou een lijstje samen.

5. De dieren kunnen mee op vakantie

Dieren zijn vaak niet welkom in hotels en in huurappartementen, maar in een mobilhome zijn ze dat natuurlijk wel. Dekentje op een van de zetels en hopla, die beesten zijn geïnstalleerd en kunnen overal mee naartoe.

4. Het thuisgevoel

Een mobilhome is een huis op wielen, een belachelijk klein huis van een vierkante meter of 6,7. Maar toch, er is een slaapkamer, er is een keuken, een badkamertje, en een salonneke. Home away from home it is.

3. De natuur

Nergens kan je zo makkelijk kamperen in de natuur als met een mobilhome. De zee, meren, bossen,... Je kan er overal parkeren. Als je 't goed aanpakt :-)

2. Altijd een wc aan boord

Mensen die met de mobilhome op weg gaan, zijn vaak gezinnen met kinderen of oudere mensen. Kortom, mensen van wie de blaas niet altijd even goed gecontroleerd kan worden. Geen probleem in de mobilhome, er is een wc elk moment van de dag beschikbaar en meestal ook proper!

1. De vrijheid

Wie een mobilhome heeft kan à la minute beslissen om te vertrekken, inpakken en wegwezen. Het maakt niet uit of alle hotels zijn volgeboekt. Ah nee, want jij hebt een hotel op wielen!